Adopteer een koe

Wij zijn sinds 2019 aangesloten bij de Stichting Koevoet. Wat inhoudt dat wij 1 van de boerderijen in Nederland zijn waarbij je een koe of kalf kunt adopteren of vrienden van de boerderij. Het voordeel van "vrienden van de boerderij" is dat je niet gekoppeld wordt aan 1 specifieke koe en dat je dus geen afscheid hoeft te nemen van een koe als er 1 weg gaat. Een koe adopteren kost 50euro per jaar. Hiervan gaat 10euro naar de stichting voor de administratoeve diensten. De resterende 40euro keert de stichting 1 x per jaar uit. Dit besteden wij aan iets ten behoeve van het welzijn van de koeien of de boer - burger verbining. Het eerste jaar hebben we van de opbrengst een koe borstel gekocht. Het resterende bedrag hebben gebruikt om het invalide toilet te realiseren.

Als adoptie ouder of vriend van ben je bij ons van harte welkom! Als adoptie ouder ben je 7 dagen per week bij ons op de boerderij welkom om bij je kalf of koe te komen kijken. Daarnaast organiseren we 1 keer per jaar een bijeenkomst voor alle adoptie ouders. Dit vindt plaatst in het voorjaar, de bekende "koeiendans". De koeien gaan voor het eerst na de winter weer naar buiten. Dit is altijd een mooi en vrolijk moment. Dit organiseren wij exclusief voor alleen de adoptie ouders. Ook hebben we een app groep aangemaakt met alle adoptie ouders. Hier zetten we de leuke en helaas soms ook minder leuke weetjes omtrent de adoptie koeien in. Zo kunnen we snel communiceren met de adoptie ouders. Tevens mag de nieuwsbrief 1x per jaar niet ontbreken.

U kunt ook een Koedobon cadeau doen. Leuk voor de verjaardag, moeder- of vaderdag of gewoon omdat het leuk is! Voor het aanschaffen van een koedobon kunt u contact opnemen met de stichting Koevoet; www.adopteereenkoe.nl

WIlt u meer informatie over een koe adopteren? Kijk op de site www.adopteereenkoe.nl of neem contact met ons op.

Misschien tot gauw!