BIOLOGISCH MELKVEEBEDRIJF GRAVESTEYN V.O.F.

oudeleedeweg25@kpnmail.nl

Rustpunt

Mei 2018 hebben wij op onze boerderij een Rustpunt geopend; Rustpunt Gravesteyn. Ons Rustpunt valt onder de vlag van Stichting Rustpunt die zorgt voor een eenduidige uitstraling, bewaking van kwaliteit en vindbaarheid via fiets route kaarten en de Rustpunt-zoek-app.

Wij zijn het eerste Rustpunt in de provincie Zuid Holland. Een Rustpunt is een onbediend terras volgens een concept van de Stichting Rustpunt. Een trekpleister voor een tussenstop tijdens uw wandeling of fietstocht. Bij ons kunt u tegen een kleine vergoeding terecht voor koffie, thee, fris, koek, ijs. Tevens elk weekend verse gebakken cake of taart. Hoe leuk is dat! Daarnaast is er een mogelijkheid om bij de koeien en de kalfjes te kijken..

Bent u van plan een fiets- of wandeltocht te organiseren? Wilt u tijdens deze tocht een tussenstop? Wilt u met een groep doordeweeks langs komen en verse cake? Dat kan allemaal bij ons Rustpunt!    Informeer bij ons naar de mogelijkheden!Wij gaan ons Rustpunt meer verduurzamen en doen de plastic bekers in de ban. Na een oproep op facebook zijn er massaal kopjes en bekers gedoneerd.