BIOLOGISCH MELKVEEBEDRIJF GRAVESTEYN V.O.F.

oudeleedeweg25@kpnmail.nl

Educatie-/vergader ruimte KOETASTISCH

HET IS HIER KOETASTISCH VERGADEREN!

Onze educatie-/ vergader-/ ontvangstruimte is mei 2020 bij ons op de boerderij gerealiseerd. De oude flessenschuur hebben we omgetoverd tot 2 mooie ruimtes die wij verhuren voor educatie-, trainingen en vergaderingen maar ook workshops zijn mogelijk. Koestatisch is mooi landelijk gelegen en nabij de snelweg A13. Ruime parkeer gelegenheid en een prachtig uitzicht over ons land waarbij de koeien zoveel mogelijk buiten lopen. Tevens is onze ruimte rolstoel toegankelijk. Heerlijk vergaderen in de randstad maar toch in het buitengebied. Dat maakt vergaderen nog fijner!

KoeTastisch bestaat dus uit 2 mooie ruimtes die je per dagdeel kunt huren.

De eerste ruimte is "De Zwaluw" Hier is plaats voor 2 tot 12 personen. De ruimte beschikt over een robuuste grote tafel met 12 mooie goedzittende fauteuils, waarin je uren comfortabel kunt zitten. Beamer, flipover, conference speaker op verzoek bij te boeken.

De tweede ruimte is "Het Boerenland". Hier is plaatst voor ca 23 personen voor bijvoorbeeld een presenatie avond. Voor een workshop, training en vergadering is deze ruimte uitermate geschikt voor ca 18 personen. Door de trapzium tafels die we in deze ruimte gebruiken kun je elk gewenste opstelling creeren. We gebruiken er momenteel 6, maar kunnen dit opvoeren naar 8 tafels. Deze ruimte beschikt over een 84 inch touch screen. Ook de flipover, conference speaker kan hier gebruikt worden.

Daarnaast is er een aangrenzende ruimte met keuken blok, toiletten en meer zitgelegenheid om eventueel in de pauzes te kunnen vertoeven. Hier wordt ook de lunch geserveerd. Handig om te weten: Er is ten alle tijden maar 1 groep in Koetastisch., dus ook als je maar 1 van deze ruimtes boekt. Alle privacy tijdens het vergaderen dus!

Wij bieden diverse koffie en thee arrangementen aan. Optioneel verse cake, fris, lunch of high tea. We hebben een goede cateraar gevonden die voor onze gasten een overheerlijke boerenlunch, high tea of diner kan verzorgen. Ongestoord vergaderen en van alle gemakken voorzien. U geeft uw wensen door en wij zorgen ervoor! Wij staan voor veel open, dus heeft u een ander verzoek of (dieet) wens? Vraag het ons gerust, wij denken graag met u mee. Zo wordt vergaderen nog leuker!

Even pauze tussendoor? Maak gerust een wandeling over de boerderij of boek een wandeling met de boer erbij. Zo komt u meer te weten over onze boerderij, de omgeving, onze visie en waar wij staan. We hebben keuze uit diverse onderwerpen, zodat de rondleiding ook aansluit bij uw wensen. Dat maakt vergaderen nog leuker. Even een frisse neus halen en weer door!

Heeft u interesse? Wilt u een vrijblijvende offerte? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat uw samenkomen bij Koetastisch, Koetastisch verloopt!