Adopteer een koe

Wij zijn sinds 2019 een van de vele boerderijen die aangesloten zijn bij de stichting Adopteer een koe. Dit houdt in dat je bij ons een koe kunt adopteren of vrienden van de boerderij kan worden.

Je krijgt er allerlei leuks voor terug: onbeperkt toegang tot de boerderij, de nieuwsbrief, de koeiendans en zomers kijken bij de weidewagen. Ook hebben wij een WhatsApp groep waarin we alle weetjes rondom de adoptiekoeien laten weten. Het leuke is dat je ook zelf een naam mag bedenken voor je eigen koe.

Vrienden van de boerderij

Kun je geen keuze maken welke koe je wilt adopteren? Wordt dan vrienden van de boerderij. Dezelfde voordelen als adopteer een koe met als extra voordeel dat je geen afscheid van je koe hoeft te nemen als deze weg moet. Want helaas moeten er op zijn tijd ook koeien vertrekken.

Kosten

Een koe adopteren kost 50 euro per jaar. Hiervan gaat 5 euro naar de stichting voor de administratieve diensten. De overige 45 euro wordt 1 x per jaar aan ons uitgekeerd. Dit bedrag besteden wij aan iets ten goede van de koeien, boer burger verbinding of duurzaamheid.

We hebben van deze adoptie gelden onder ander al een koeborstel en een mobiele voerruif gekocht.

Aanmelden

Vul het contactformulier in of bel met Isabella. We maken dan een afspraak waarin we het e.e.a. uitleggen en kun je natuurlijk je eigen koe gelijk uitzoeken.

Uit ons gastenboek

Leuke betrokken en gezellig mensen

We voelen ons altijd heel welkom op melkveebedrijf Gravesteyn. De eigenaren zijn aardige en betrokken mensen, die leuke activiteiten organiseren zoals een picnic en een open dag met leuke spelletjes. Wij zijn super blij met onze adoptiekoe!!!!

Patricia

Adoptie ouder

Wij zijn adoptie ouder van 4 koeien op de boerderij Je bent altijd van harte welkom om de koeien te bezoeken De familie is heel gastvrij en vriendelijk!! Er wordt ook regelmatig iets georganiseerd waarbij de adoptieouders samenkomen bv de koeiendans als de koeien in de lente voor het eerst weer naar buiten gaan De familie gaat ook heel liefdevol om met de dieren wat ik heel belangrijk vind!!!!

Claudia