BIOLOGISCH MELKVEEBEDRIJF GRAVESTEYN V.O.F.

 oudeleedeweg25@kpnmail.nl

Educatie/vergader ruimte KOETASTISCH

HET IS HIER KOETASTISCH VERGADEREN!

Onze nieuwe educatie-/ vergader-/ ontvangstruimte is mei 2020 bij ons op de boerderij gerealiseerd. De oude flessenschuur hebben we omgetoverd tot een mooie ontvangstruimte die wij verhuren voor educatie-, trainingen en vergaderingen maar ook workshops zijn mogelijk. Deze ruimte hebben we omgedoopt tot Koetastisch. Mooi landelijk gelegen en nabij de snelweg A13. Ruime parkeer gelegenheid en een prachtig uitzicht over ons land waarbij de koeien zoveel mogelijk buiten lopen. Tevens is onze ruimte rolstoel toegankelijk. Heerlijk vergaderen in de randstad maar toch in het buitengebied. Dat maakt vergaderen nog fijner!

KoeTastisch kun je per dagdeel huren. Er is plaats voor 2 tot 12 personen. De ruimte beschikt over een robuuste grote tafel met 12 mooie goedzittende fauteuils, waarin je uren comfortabel kunt zitten. Beamer, flipover, conference speaker op verzoek bij te boeken. Daarnaast is er een aanliggende ruimte met keuken blok, toiletten en meer zit gelegheid om eventueel in de pauzes te kunnen vertoeven. Wij bieden diverse koffie en thee arrangementen. Optioneel verse cake, fris, lunch of high tea. We hebben een goede cateraar gevonden die voor onze gasten een overheerlijke boerenlunch, high tea of diner kan verzorgen. Ongestoord vergaderen en met alle gemakken voorzien. U geeft uw wensen door en wij zorgen ervoor! Wij staan voor veel open, dus heeft u een ander verzoek of (dieet) wens? Vraag het ons gerust, wij denken graag met u mee.

Even pauze tussendoor? Maak gerust een wandeling over de boerderij of boek een wandeling met de boer erbij. Zo komt u meer te weten over onze boerderij, de omgeving, onze visie en waar wij staan. Dat maakt vergaderen nog leuker. Even een frisse neus halen en weer door!

Heeft u interesse? Wilt u een vrijblijvende offerte? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.