Wei-sessie

Koeien van biologisch melkveebedrijf Gravesteyn

09/05/2023

Het is net mei vakantie geweest en het voorjaar is in volle gang, zo ook het vergader seizoen. Vergaderen op kantoor kan natuurlijk heel goed. Lekker dichtbij en je loopt van je eigen kantoor zo de vergaderruimte in. Maar een andere inspirerende landelijke buiten omgeving kan tot nieuwe ideeën en inzichten lijden. Vergaderen in een landelijke omgeving, een wei sessie is dan natuurlijk veel leuker!

Koetastisch verleent zich daar goed voor. Niet met de beentjes in het gras en met de eerste de beste regenbui verregend worden, maar binnen in een mooie ruimte van alle gemakken voorzien en dat midden in het groen en tussen de koeien. In de pauze toch even de wei in? Dat kan natuurlijk!  Maak een wandeling door de Groenzoom. Binnen 15 minuten wandelen zit je in dit mooie natuurgebied. Of boek een rondleiding bij de boer. Afhankelijk van de wensen past hij het onderwerp van de rondleiding aan: Weidevogelbeheer, verdienmodel is zomaar een greep uit de vele onderwerpen. Deze week hebben we twee boekingen in de agenda staan. Bedrijven die hier voor het eerst zijn, maar ook bedrijven die hier terug komen. Dat is natuurlijk heel fijn!

Laat je verwennen tijdens je verblijf in Koetastisch. Overheerlijke lunch welke verzorgd wordt door een plaatselijke cateraar. Vers cake gebakken door de boerin. Andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Wij staan voor veel open en niets is ons te gek. Bovendien is Koetastisch die dag exclusief voor 1 klant, alle privacy dus!  Alles om de wei sessie in Koetastisch tot een aangenaam verblijf te maken. Een bezoek aan Koetastisch is een beleving!