Adopteer een koe

Wij zijn sinds 2019 aangesloten bij de Stichting Koevoet. Wat inhoudt dat wij 1 van de boerderijen in Nederland zijn waarbij je een koe of kalf kunt adopteren. Een koe adopteren kost 50euro per jaar. Hiervan gaat 10euro naar de stichting voor de administratoeve diensten. De resterende 40euro keert de stichting 1 x per jaar uit. Dit besteden wij aan iets ten behoeve van het welzijn van de koeien of de boer - burger verbining. Het eerste jaar hebben we van de opbrengst een koe borstel gekocht. Het resterende bedrag hebben gebruikt om het invalide toilet te realiseren.

Als adoptie ouder ben je bij ons van harte welkom! Als adoptie ouder ben je 7 dagen per week bij ons op de boerderij welkom om bij je kalf of koe te komen kijken. Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een bijeenkomst voor alle adoptie ouders. Het eerste moment is de bekende "koeiendans". De koeien gaan voor het eerst na de winter weer naar buiten. Dit is altijd een mooi en vrolijk moment. Dit organiseren wij exclusief voor alleen de adoptie ouders. De tweede bijeenkomst doen we in het najaar als de koeien weer naar binnen gaan. Speurtocht en een springkussen voor de kinderen mag dan niet ontbreken. Ook hebben we een app groep aangemaakt met alle adoptie ouders. Hier zetten we de leuke en helaas soms ook minder leuke weetjes omtrent de adoptie koeien in. Zo kunnen we snel communiceren met de adoptie ouders. Tevens mag de nieuwsbrief 2x per jaar niet ontbreken.

U kunt ook een Koedobon cadeau doen. Leuk voor de verjaardag, moeder- of vaderdag of gewoon omdat het leuk is! Voor het aanschaffen van een koedobon kunt u contact opnemen met de stichting Koevoet; www.adopteereenkoe.nl

WIlt u meer informatie over een koe adopteren? Kijk op de site www.adopteereenkoe.nl of neem contact met ons op.

Misschien tot gauw!